Väldigt, väldigt fin och god kaka va?!
Grym-jag!
Sjukt lätt att göra.
Botten:
12 st digestive kex
75 g smält smör
Mixa ihop och tryck ut i formen.
Låt stå kallt i kylen medans du gör fyllningen.
Rosa fluff:
3 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl socker
250 g hallon
200 g philadelphia/creamcheese
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.
Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull, sjud på svag värme tills sockret löst sig.
Ta upp gelatinet, krama ur och rör ned i grädden.
Mixa hallon till en pure. Rör ned den och philadelphian i grädden och vispa slätt.
Häll i formen.
Låt stå kallt i minst 3 timmar, tills det stelnat.
Gratinera med det du vill.
Jag smälte lite mörkchoklad och ringlade över. Och några hallon.
Enjoy!
1 kommentar:
Blev helt plötsligt sugen på att baka;)
Skicka en kommentar